هتل د پالاس سانسیتی

THE PALACE HOTEL (SUNCITY) Sun City, Rustenburg, 0316, South Africa

معرفی و تصاویر

هتل د پالاس سانسیتی | THE PALACE HOTEL (SUNCITY)

هتل د پالاس سانسیتی لوکس پنج ستاره در سان سیتی، زیبایی طبیعی محیط اطراف خود را در طراحی خود ادغام کرده است و تم های معماری و داخلی را از افسانه یک قبیله آفریقایی گمشده گرفته است تا ماهیت قصر را به تصویر بکشد.

یکی از مجلل ترین هتل های آفریقای جنوبی، د پالاس، یکی از اعضای مجموعه Sunlux Sun International، بر اساس ایده یک قصر آفریقایی گمشده ساخته شده است. شهر گمشده کاخ را احاطه کرده است – دنیایی از جنگل ها، نهرها، آبشارها و استخرهای شنا. هر یک از اتاق‌های مجلل دارای مبلمانی هستند که به‌صورت جداگانه ساخته شده‌اند. دره امواج، یکی از پیشرفته‌ترین پارک‌های آبی جهان، به عنوان یکی از ویژگی‌های اصلی این هتل قرار دارد و سرگرمی بی‌پایانی را برای دوستداران آب فراهم می‌کند. همچنین دو زمین گلف توسط طراح تحسین شده گری پلیر طراحی شده است که لذت بیشتری را برای دوستداران این ورزش فراهم می کند.

به رنگ‌های بافته شده، عاج‌های فیل مصنوعی، برنز و کریستال مجسمه‌سازی شده، و آبشارهای جنگل فکر کنید. شکوه منظره وحشی از طریق شیرها، کودوس ها، پرندگان و جانوران از همه نوع به تصویر کشیده شده است. این‌ها در مجسمه‌ها، کنده‌کاری‌های سنگی، تصاویر موزاییک، سقف‌های طاق‌دار، برج‌های خیره‌کننده با شعله و در مجسمه‌های برنزی حیات وحش هنرمند Danie de Jager جاودانه شده‌اند. با سقف‌های نقاشی دیواری در بالا و کاشی‌های باستانی در زیر، شما می‌مانید که از مقیاس و عظمت عظیم شاهکاری که کاخ شهر گمشده است، شگفت زده شوید.

از عظمت متمایز سوئیت آفریقایی گرفته تا سوئیت کینگ با پوشش افرای فراموش نشدنی، سقف های رنگارنگ ظریف و چشم اندازهای خیره کننده از شهر گمشده. هر اتاق این استراحتگاه سان سیتی در نزدیکی دره امواج و در فاصله کوتاهی از ژوهانسبورگ، میزبانی سلطنتی را ارائه می‌دهد.

در کل، هتل د پالاس سانسیتی در تور آفریقای جنوبی یک مقصد خوب برای اقامت است و با ارائه امکانات و خدمات خوب، تجربه‌ای راحت و لذت بخش را برای میهمانان خود فراهم می‌کند.

مشخصات

فاصله تا ...

  • Crystal Court ۱۰۰کیلومتر
  • Valley of Waves ۵۰۰متر
  • Sun City Resort ۷۰۰متر
  • The Maze of the Lost City ۷۰۰متر
  • King's Tower ۱کیلومتر

مشخصات تماس

Sun City, Rustenburg, 0316, South Africa

قوانین و امکانات

  • ساعت تحویل اتاق ۱۴:۰۰
  • ساعت تخلیه اتاق ۱۱:۰۰

ورود حیوانات خانگی ممنوع میباشد.